Zonguldak Bilgisayar Tamiri, Bakım ve Onarımı | Teknik Servis Merkezi

Mecaz Bilgisayar teknik servisi, her marka ve model bilgisayarlarınıza teknik servis hizmeti sunuyor. Acer, Alienware, Apple, Arçelik, Asus, Beko, Casper, Datron, Dell, Exper, Fujitsu, Grundig, Haier, HP, Hometech, Huawei, IBM, I-Life, Lenovo, LG, Medion, Monster, MSI, Packard Bell, Pro2000, Samsung, Sony, Technopc, Toshiba, Vestel, Xiaomi markalarının tüm notebook modelleri ile birlikte her marka ve model masaüstü, tablet ve all in one olmak üzere tüm bilgisayar modelleri için teknik servis hizmeti vermekteyiz. Özetle; bilgisayarınız için bakım, onarım, teknik servis hizmeti alabileceğiniz bir merkez arıyorsanız, Mecaz Bilgisayar’a gelmelisiniz.

Teknik servis hizmeti kapsamında gerçekleştirdiğimiz işlemlerden bazıları: İşletim sistemi kurulumu, sistem optimizasyonu, veri kurtarma hizmeti, anakart onarımı ve değişimi, ekran paneli değişimi, klavye paneli değişimi, elektrik adaptörü değişimi, batarya değişimi, sorunlu giriş/çıkış portlarının onarımı ve değişimi, sorunlu donanım parçalarının onarımı ve değişimi.

Zonguldak’ta bilgisayarınızın onarımı için teknik servis hizmeti arıyorsanız, doğru adres Mecaz Bilgisayar.

Zonguldak Apple Servisi, Mac Teknik Servis TÜRKİYE’DE İLK!

Teknik servis merkezimizde onarım görmekte olan cihazlarınızla ilgili işlem aşamalarını tüm detaylarıyla Online Teknik Servis Takibi hizmetimizi kullanarak, anbean takip edebilirsiniz. Bu hizmet Mecaz Yazılım tarafından geliştirilmiştir. Detaylı işlem takibi Türkiye’de ilk kez ve sadece Mecaz Bilgisayar Ltd. Şti. tarafından sunulmaktadır.

Notebook Onarımı | Zonguldak Bilgisayar Tamiri

Mecaz Bilgisayar Ltd. Şti. | (0372) 666 0 999

Bilgilendirme: Teknik servis merkezimizde arıza tespiti için ücret talep edilmez. Servis merkezimize teslim ettiğiniz cihazlarınız ve tüm aksesuarlar sistem veritabanımızda kayıt altına alınır. Cihazınızın merkezimize geldiği andaki durumu fotoğraflanarak arşivlenir. Bu bilgilerle birlikte, cihaz ile ilgili belirttiğiniz sorunlar ve talepleriniz sisteme kayıt edilerek, bu bilgilerin birer kopyası teknik servis fişi ile size verilir. Arıza tespiti işlemi tamamlandıktan sonra size fiyat teklifi sunulur ve onarım işlemini başlatmak için onayınız istenir. Ücrete tabi olan hiçbir işlem sizin onayınız alınmadan gerçekleştirilmez. Teknik servis fişinizde cihazınızın işlem durumunu online takip edebilmeniz için gerekli bilgiler de belirtilmektedir. Firmamız yukarıda adı geçen markaların yetkili servisi değildir. Firmamızda garanti kapsamında ücretsiz onarım hizmeti verilmemektedir. 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimimizle Zonguldak ilinde teknik servis hizmeti sunmaktayız.

Teknik servis hizmetimiz yukarıda belirtilen markalar ile sınırlı değildir. Marka ve model ayrımı olmaksızın; tüm masaüstü, dizüstü, all in one ve tablet bilgisayarlara bakım ve onarım hizmeti sunuyoruz.