Mecaz Bilgisayar teknik servisine teslim ettiğiniz arızalı cihazlarınızı onarıyor, aynı gün içinde size teslim ediyoruz.

Mecaz Bilgisayar teknik servisi hızlı ve güvenilir onarım hizmetiyle fark yaratıyor. Türkiye’de teknik servis hizmeti veren birçok kuruluş size 7 gün ile 20 gün arasında değişebilen onarım süreci vadederken, Mecaz Bilgisayar teknik servisi size aynı gün teslimat avantajı sunuyor. Teknik servisimize onarım için gelen arızalı ürünlerin %87’sini aynı gün içinde onardık ve müşterilerimize teslim ettik.

Bunu nasıl yapabiliyoruz?
Stoklu çalışıyoruz. Ağırlıklı olarak ihtiyaç duyulan donanım ve yedek parça ürünlerini stoğumuzda tutuyor, parça temini için müşterilerimizi mümkün olduğunca bekletmemeye özen gösteriyoruz. Parça temini gerekebilen ender durumlarda ise müşterilerimize önceden bilgi veriyor, onarım süresinin “ne zaman biteceği bilinmez bir süreç” haline gelmesine engel oluyoruz. Bu sayede, yaşanabilecek en ekstrem durumlarda bile onarım süremiz üç günü geçmiyor. Teknik servis işlemlerimizde üç günü geçen onarım süresinin toplam işlem sayısına oranı %0,3 düzeyinde. İddia ediyoruz, bu hızı başka yerde göremezsiniz!

Hızlı ve güvenilir teknik servis hizmeti için adresiniz Mecaz Bilgisayar olmalı.