Mecaz Ltd. Şti. bünyesinde müşterilerimize sunduğumuz hizmetler size her zaman kreatif çözümler sunmayı amaçlar.

Mecaz Bilgisayar kurumsal ve perakende satış kanalımızdır. Kuruluşunuzun talep ve ihtiyaçları doğrultusunda en etkili çözümleri size sunarız. Ayrıca, perakende satış mağazamızda dünyanın önde gelen tüm markalarının teknolojik ürünlerini bulabilirsiniz. Donanım ürünleri ve sarf malzemelerine de mağazamızdan stoklu olarak ulaşabilirsiniz.

Mecaz Teknik Servis birimi, arızalı cihazlarınızın onarımı konusunda uzmandır. Piyasada tüm yedek parçaları bulunabilen en güncel ürünlerden, üreticisi tarafından yedek parça desteği yıllar önce kesilmiş ürünlere kadar her marka cihazın onarımı için teknik servisimize başvurabilirsiniz.

Mecaz Hosting bünyesinde kurumsal ve bireysel hosting ve sunucu çözümleri sunarız. Standart paketlerimizin yanısıra; ihtiyacınız doğrultusunda oluşturulacak özel paketlerle, sıradışı boyutlardaki talepleri de karşılayabilecek altyapıya sahibiz.

Mecaz Yazılım, çok sayıda platform için yazılım çözümleri üretir. Web tabanlı uygulama çözümlerinin yanısıra; Windows, Macos, Linux, iOS veya Android tabanlı uygulama ihtiyaçlarınıza da cevap verebiliriz.

Aldimseni.com online alışveriş sitemiz aracılığıyla, siparişlerinizi bulunduğunuz konumdan oluşturabilir, ürünlerin kısa süre içerisinde Türkiye’nin herhangi bir noktasındaki adresinize kadar ulaştırılmasını sağlayabilirsiniz.

Mecaz Tasarım birimimiz 2D veya 3D grafik tasarımları, statik veya interaktif web siteleri, e-ticaret yazılımları gibi ihtiyaçlarınız için kreatif ve etkin çözümler sunar.