Zonguldak Casper Servisi | Casper Teknik Servis Hizmeti

Mecaz Bilgisayar teknik servisi, Casper markalı bilgisayarlarınıza da teknik servis hizmeti sunuyor. Nirvana ve Excalibur serileri ile birlikte Casper markası taşıyan notebook, desktop, tablet ve all in one olmak üzere tüm bilgisayar modelleri için teknik servis hizmeti vermekteyiz. Özetle; Casper marka bilgisayarınız için bakım, onarım, teknik servis hizmeti alabileceğiniz bir merkez arıyorsanız, Mecaz Bilgisayar’a gelmelisiniz.

Teknik servis hizmeti kapsamında gerçekleştirdiğimiz işlemlerden bazıları: İşletim sistemi kurulumu, sistem optimizasyonu, veri kurtarma hizmeti, anakart onarımı ve değişimi, ekran paneli değişimi, klavye paneli değişimi, elektrik adaptörü değişimi, batarya değişimi, sorunlu giriş/çıkış portlarının onarımı ve değişimi, sorunlu donanım parçalarının onarımı ve değişimi.

Zonguldak’ta Casper markalı bilgisayarınızın onarımı için teknik servis hizmeti arıyorsanız, Casper servisi için doğru adres Mecaz Bilgisayar.

Zonguldak Apple Servisi, Mac Teknik Servis TÜRKİYE’DE İLK!

Teknik servis merkezimizde onarım görmekte olan cihazlarınızla ilgili işlem aşamalarını tüm detaylarıyla Online Teknik Servis Takibi hizmetimizi kullanarak, anbean takip edebilirsiniz. Bu hizmet Mecaz Yazılım tarafından geliştirilmiştir. Detaylı işlem takibi Türkiye’de ilk kez ve sadece Mecaz Bilgisayar Ltd. Şti. tarafından sunulmaktadır.

Bakım ve onarım hizmeti verdiğimiz modeller:

  • Casper Nirvana (Tüm modeller)
  • Casper Excalibur (Tüm modeller)
  • Casper Tablet modelleri
  • Casper Desktop modelleri
  • Casper All In One modelleri

Casper Excalibur | Zonguldak Casper Servisi

Bilgilendirme: Teknik servis merkezimizde arıza tespiti için ücret talep edilmez. Servis merkezimize teslim ettiğiniz cihazlarınız ve tüm aksesuarlar sistem veritabanımızda kayıt altına alınır. Cihazınızın merkezimize geldiği andaki durumu fotoğraflanarak arşivlenir. Bu bilgilerle birlikte, cihaz ile ilgili belirttiğiniz sorunlar ve talepleriniz sisteme kayıt edilerek, bu bilgilerin birer kopyası teknik servis fişi ile size verilir. Arıza tespiti işlemi tamamlandıktan sonra size fiyat teklifi sunulur ve onarım işlemini başlatmak için onayınız istenir. Ücrete tabi olan hiçbir işlem sizin onayınız alınmadan gerçekleştirilmez. Teknik servis fişinizde cihazınızın işlem durumunu online takip edebilmeniz için gerekli bilgiler de belirtilmektedir. Firmamız Casper yetkili servisi değildir. Casper ürünleri için firmamızda garanti kapsamında ücretsiz onarım hizmeti verilmemektedir. Casper markalı ürünlerle ilgili 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimimizle Zonguldak ilinde teknik servis hizmeti sunmaktayız.

Teknik servis hizmetimiz Casper markası ile sınırlı değildir. Marka ve model ayrımı olmaksızın; tüm masaüstü, dizüstü, all in one ve tablet bilgisayarlara bakım ve onarım hizmeti sunuyoruz.

Anahtar kelimeler:

Zonguldak Casper Servisi, Casper Teknik Servis