Zonguldak Samsung Servisi | Samsung Teknik Servis Hizmeti

Mecaz Bilgisayar teknik servisi, Samsung markalı bilgisayarlarınıza da teknik servis hizmeti sunuyor. Samsung Notebook ve Galaxy Book serileri ile birlikte Samsung markası taşıyan notebook ve tablet bilgisayar modelleri için teknik servis hizmeti vermekteyiz. Özetle; Samsung marka bilgisayarınız için bakım, onarım, teknik servis hizmeti alabileceğiniz bir merkez arıyorsanız, Mecaz Bilgisayar’a gelmelisiniz.

Teknik servis hizmeti kapsamında gerçekleştirdiğimiz işlemlerden bazıları: İşletim sistemi kurulumu, sistem optimizasyonu, veri kurtarma hizmeti, anakart onarımı ve değişimi, ekran paneli değişimi, klavye paneli değişimi, elektrik adaptörü değişimi, batarya değişimi, sorunlu giriş/çıkış portlarının onarımı ve değişimi, sorunlu donanım parçalarının onarımı ve değişimi.

Zonguldak’ta Samsung markalı bilgisayarınızın onarımı için teknik servis hizmeti arıyorsanız, Samsung servisi için doğru adres Mecaz Bilgisayar.

Zonguldak Apple Servisi, Mac Teknik Servis TÜRKİYE’DE İLK!

Teknik servis merkezimizde onarım görmekte olan cihazlarınızla ilgili işlem aşamalarını tüm detaylarıyla Online Teknik Servis Takibi hizmetimizi kullanarak, anbean takip edebilirsiniz. Bu hizmet Mecaz Yazılım tarafından geliştirilmiştir. Detaylı işlem takibi Türkiye’de ilk kez ve sadece Mecaz Bilgisayar Ltd. Şti. tarafından sunulmaktadır.

Bakım ve onarım hizmeti verdiğimiz modeller:

  • Samsung Notebook (Tüm modeller)
  • Samsung Galaxy Book (Tüm modeller)
  • Samsung tablet bilgisayar modelleri

Samsung Galaxy Book | Zonguldak Samsung Servisi

Bilgilendirme: Teknik servis merkezimizde arıza tespiti için ücret talep edilmez. Servis merkezimize teslim ettiğiniz cihazlarınız ve tüm aksesuarlar sistem veritabanımızda kayıt altına alınır. Cihazınızın merkezimize geldiği andaki durumu fotoğraflanarak arşivlenir. Bu bilgilerle birlikte, cihaz ile ilgili belirttiğiniz sorunlar ve talepleriniz sisteme kayıt edilerek, bu bilgilerin birer kopyası teknik servis fişi ile size verilir. Arıza tespiti işlemi tamamlandıktan sonra size fiyat teklifi sunulur ve onarım işlemini başlatmak için onayınız istenir. Ücrete tabi olan hiçbir işlem sizin onayınız alınmadan gerçekleştirilmez. Teknik servis fişinizde cihazınızın işlem durumunu online takip edebilmeniz için gerekli bilgiler de belirtilmektedir. Firmamız Samsung yetkili servisi değildir. Samsung ürünleri için firmamızda garanti kapsamında ücretsiz onarım hizmeti verilmemektedir. Samsung markalı ürünlerle ilgili 30 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyimimizle Zonguldak ilinde teknik servis hizmeti sunmaktayız.

Teknik servis hizmetimiz Samsung markası ile sınırlı değildir. Marka ve model ayrımı olmaksızın; tüm masaüstü, dizüstü, all in one ve tablet bilgisayarlara bakım ve onarım hizmeti sunuyoruz.

Anahtar kelimeler:

Zonguldak Samsung Servisi, Samsung Teknik Servis